Search Site

Academie Visage, Masque Douceur 8 x 10 ml.

Academie Visage, Masque Douceur 8 x 10 ml.
€ 25,85

Academie Visage, Masque Douceur


Een masker voor de droge huid. een huid met een tekort aan lipiden, een huid met een gebrek aan souplesse en zachtheid, zonder uitstraling, met een trekkerig en oncomfortabel gevoel. Masque Douceur zal de lipiden in de huid stabiliseren door ze voeding en een comfortabel gevoel te geven, de beschermingsbarrière verstevigen. Masque Douceur verzacht en regenereert. Bezorgt souplesse en comfort. De huid is zacht en verzorgd.
Concentratie aan actieve werkstoffen: Hypo-allergene werkstof: Verkregen door biotechnologie uit micro-organismen die men terugvindt in diepe hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen. Heidebloemextracten: Extract van een kruidenplant, zij legt een beschermende film op de huid en vermijd het onzichtbare verlies aan huidvocht. Het evenwicht van de huid is hersteld. Mangoboter: Rijk aan triglyceriden, herstructureert de huid en bevordert het herstel van de weefsels.
Crèmetextuur gepresenteerd in eenheidsdoses. Garandeert een precies gebruik, praktisch en antiseptisch. Dit is een excellent product om in uw weekendtas mee te nemen en op vakantie. Een waar bad van zachtheid voor de huiden met een tekort aan lipiden.Ontspannende verzorging voor een snelle schoonheidsverzorging. Praktisch voor actieve vrouwen of om de vermoeidheid weg te werken na een lange reis of een slapeloze nacht.
Gebruik: 1 à 2 maal per week, in dikke laag aanbrengen op een gereinigd gelaat en hals (de oogcontouren vermijden), 10 à 15 min. laten inwerken en nadien het restant afnemen met een watten of een tissue. Met water of lotion nareinigen indien nodig. De verzorging aanbrengen.

Inhoud: 8 x 10 ml.
Productlijn Academie Visage
Huid type Droge huid
Merk Academie

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Samen gekochte producten

Klanten kochten ook de volgende producten samen met dit product.

Selecteer hier producten om direct mee te bestellen!! Alles selecteren

Back to top