Search Site

Datum laatste aanpassing: 15 mei 2018 

 

COSMETICA WINKEL by Robin respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming of waartoe we wettelijk verplicht zijn. COSMETICA WINKEL by Robin zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

COSMETICA WINKEL by Robin gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

U bent niet verplicht een account aan te maken om een bestelling te plaatsen.
Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via het ontvangen bericht of door een mail naar ons te sturen met het verzoek tot uitschrijving.

 

COSMETICA WINKEL by Robin verzamelt geen bankgegevens van haar klanten. Alle betalingen worden door het online betaalplatform van de desbetreffende bank afgehandeld. Dit kan Knab, Mollie of PayPal zijn. Deze instanties werken volgens hun eigen privacyregels en zijn ook gebonden aan de juridische regels inzake uw privacy.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. 
Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze site voorwaarden voldoen niet te publiceren. 
Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
COSMETICA WINKEL by Robin verkoopt uw gegevens NOOIT!
COSMETICA WINKEL by Robin zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
In onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies, alleen maar om uw winkelgemak te vergroten.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy verklaring van COSMETICA WINKEL by Robin , dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. In nauwe samenwerking met de beheerder van onze systemen passen wij de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. 

Je hebt het recht om: 

  • uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen; 
  • inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben; 
  • het laten corrigeren van fouten; 
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens; 
  • toestemming die je het gegeven in te trekken; 
  • bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.
    Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

Opmerkingen of klachten? 
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar jij gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens. 


COSMETICAWINKEL by Robin

Noordeinde 29
3238 BG Zwartewaal

Tel.: +06 20 22 01 74
E-Mail: info@cosmeticawinkel.nl
Web: www.cosmeticawinkel.nl

Knab Bank: NL34 KNAB 0257 065 16
BTW nr.: NL171577991B03
KvK nr.: 70583064

Back to top