Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat de door u bestelde artikelen goed zijn. Mocht dit echter niet het geval zijn dan bieden wij u de mogelijkheid deze artikelen binnen 14 dagen te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Denkt u aan het volgende:

Niet alle artikelen kunnen geretourneerd worden.
Uitgesloten zijn cosmetica en huidverzorging om hygiënische redenen. 

COSMETICA WINKEL by Robin 
T.a.v.: Retourafdeling
Knooperf de Veldboer 1
7679 WH Langeveen

LET OP! Stuurt u het pakket niet ‘retour afzender’ of naar een ander adres. Deze kosten zijn hoger en zullen verrekend worden met het bedrag wat u van ons ontvangt.

  • Vergeet u niet de factuur bij de retourzending te voegen zodat wij deze in behandeling kunnen nemen.
  • Bewaart u het verzendbewijs goed!
  • Na ontvangst van de retourzending zal COSMETICA WINKEL u een bevestiging sturen en het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u retourneren. Hiervoor hebben wij tevens uw bank- of girorekeningnummer nodig. Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de aanvankelijke betaling aan COSMETICA WINKEL heeft verricht.

Verkeerd of gebrekkig artikel ontvangen? Wij dragen zorg voor een goede afhandeling van uw bestelling. Mocht u onverhoopt niet het artikel hebben ontvangen dat u had besteld, neemt u dan contact op met onze klantenservice en houdt u de ontvangstbevestiging (de e-mail die u van ons krijgt na de bestelling) bij de hand. Heeft COSMETICA WINKEL u per ongeluk een verkeerd artikel verstuurd, dan nemen wij dit uiteraard kosteloos retour en ontvangt u alsnog het bestelde artikel.

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met uw bestelling, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling aan ons te melden. Dit kan via e-mail en telefonisch. Uw factuur geldt hierbij als garantiebewijs. Wanneer het vastgestelde gebrek een gevolg is van een fout van COSMETICA WINKEL.nl, dan zullen wij het product kosteloos vervangen of het aankoopbedrag volledig vergoeden.

U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon:

info@cosmeticawinkel.nl
Telefoon: +31 (0)6 20 22 01 74